Hotelul dispune de 161 camere duble, 121 cu pat matrimonial si 40 de camere cu 2 paturi separate. Camerele au vedere partiala la mare. Numarul maxim de persoane care pot acupa camerele duble este de doi adulti si doi copii cu varsta de pana la 12 ani.

Hotelul nostru asigura urmatoarel tipuri de servicii: Pastrare valori; Piscina descoperita; Piscina copii; Parcare auto - in limita locurilor disponibile;

In perioada 29.05.2016- 10.06.2016 piscina va fi inchisa pentru lucrari de intretinere.

Sala de conferinte are o capacitate de pana la 200 locuri in aranjament teatru si dispune de sistem de sonorizare, ecran de proiectie, flipchart, videoproiector. La cerere, sala poate fi amenajata si pentru intalniri restranse.

Restaurantul cu terasa este locul unde clientii nostri servesc mesele pe timpul verii, avand o capacitate de 200 de locuri in sala si de 150 de locuri pe terasa si va ofera preparate din bucataria traditionala.

Crama, dispunand de un numar de 150 de locuri, isi asteapata oaspetii la etajul 12 al hotelului oferindu-le atmosfera traditionala la malul marii. Preparatele servite sunt din bucataria traditionala romaneasca.

Elegantul salon, dispunand de o suprafata de peste 1.000 mp, parking si intrare separata este locul perfect pentru evenimente speciale, oferind un meniu variat inspirat din bucataria internationala si o atmosfera de top class.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.